De eerste stap naar een gezonde huid

Huidanalyse

Op basis van een huidscan & analyse krijg je uitleg over de conditie van je huid, ontvang je deskundig huidadvies en stel ik je geheel vrijblijvend behandeling(en) en thuisproducten voor.

Huidscan en analyse I Runar Huidinstituut
Huidadvies Tine Drijkoningen I Runar Huidinstituut
Thuisproducten I Runar Huidinstituut

Wil jij weten hoe je je huid langer jong, gezond en stralend kan houden...

dan is de eerste en belangrijkste stap altijd een intakegesprek en een huidscan met het huidanalysetoestel ‘MoreMe’. We bespreken samen welk eindresultaat je wilt behalen en maken een resultaatgericht behandelplan op maat. Hierbij hou ik altijd rekening met je persoonlijke wensen en op welk tempo je dit wenst aan te pakken.

… of misschien heb jij een bepaald huidprobleem

waar je graag van verlost wilt zijn? Dan bespreek ik dit graag samen met jou tijdens een intakegesprek. De oplossing is nooit ver weg.

Behandelingen

  • Huidanalyse € 45

    Een gepersonaliseerde huidscan met het huidanalysetoestel ‘MoreMe’.

  • Meet & Treat € 85

    Deze behandeling start met een gepersonaliseerde huidscan met de ‘MoreMe’. Je ontdekt tijdens een korte verzorging de verschillende producten waar ik mee werk om vervolgens met een prachtige, stralende huid naar huis terug te keren.

    Boek je één van deze behandelingen dan ontvang je bovendien 20% korting op alle producten die je aankoopt tijdens je afspraak.

Getuigenissen

Mooie woorden

Nog aan het twijfelen om je huid te geven wat ze verdient? Misschien dat de lieve woorden van mijn klanten je overtuigen.

Bindweefselmassage
Wat een resultaat. Ik lijk wel 5 jaar jonger. En dat na 1 behandeling.

Elly

Huidanalyse en -routine
In het begin was ik sceptisch. Had al zoveel dure producten, dermatologen en medicinale crèmes geprobeerd. Tine haar huidroutine met Juliette Armand producten werkt echter wonderwel. Ik ben fan!

Nicole

Huidverbetering
Tine is een zeer goede huidexpert. Na 2 beurten hadden we al resultaat voor mijn acné probleem. Nu ben ik al een jaar bij Tine en mijn gezicht komt waar het moet zijn. Af en toe nog een puistje maar voor de rest is mijn gelaat heel egaal. Ben heel blij dat we zo zijn blijven doorwerken. Een behandeling bij Tine is een echte aanrader. De leuke babbel krijg je er gratis bij.

Kimberlie

Laten we afspreken

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen om huidproblemen te voorkomen. Wacht dus niet tot je huidproblemen hebt, maar ga preventief aan de slag. Maak nu een afspraak bij Runar Huidinstituut.