Laat je huid terug stralen

Huidverbetering

Wil jij ook rimpels voorkomen, acné of andere huidproblemen aanpakken? Dan ben je bij Runar Huidinstituut aan het juiste adres. Al onze behandelingen starten altijd met een intakegesprek waarin we op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw huid.

Huidverbetering I Runar Huidinstituut
Huidverbetering voor/na I Runar Huidinstituut
Huidbehandeling I Runar Huidinstituut

Heb je specifieke huidproblemen? Blijf er niet mee zitten!

Je voert al plichtsbewust dagelijks je thuisroutine uit. Toch zit je nog met specifieke huidproblemen die je graag opgelost ziet en je wil er graag jong blijven uitzien. Dan is er zeker en vast een huidverbeterend behandelingstraject dat een oplossing kan bieden. Via verschillende technieken laat ik je huid groeien naar een topconditie. Als huidexpert zal ik je correct adviseren, maar jij blijft de baas over je huid en uitstraling!

Ontdek de verschillende technieken en behandelingen waarvoor je bij Runar Huidinstituut terecht kan.

Bindweefseltechnieken

 • Natural Face Lifting vanaf € 75

  Een 100% natuurlijke, manuele behandeling die je er jonger laat uitzien: gladdere oogcontouren, een strakkere en elastischere huid, verzakkingen worden gelift (onderkin, hamsterwangen, neus-lippenplooi), betere doorbloeding van huid en gelaatsspieren, hogere zuurstoftoevoer naar de cellen en vochtophopingen (bv. rond de ogen) verdwijnen. Al na 1 behandeling verschijnt er vitaliteit!

Therapy behandelingen

De huid wordt gereinigd met een zachte chemische peeling aangepast op jouw huidconditie met extra aandacht vooor de oogcontouren.

 • Age spot Therapy € 85

  pigmentatie

 • Anti pollution Therapy € 85

  glow

 • Grand Retinoid Therapy € 85

  structuur, anti-aging, versteviging

 • Protinius Lifting Therapy € 85

  anti-aging, instant lifting, glow

 • Hydra Calming Therapy € 85

  gevoelige huid, couperose, eczeem

 • Acné Regulator Therapy € 85

  acné-gevoelige huid

 • Vitamin C20% Therapy € 95

  pigmentatie, sterk antioxidant, anti-aging

 • Pyhto Repair Therapy € 95

  herstel, structuur, stimulatie

Skin Boosters

Alternatief van- en ondersteuning voor esthetische behandelingen, geavanceerd systeem dat peptiden naar doelreceptoren stuurt d.m.v. cosmetic drones.

 • Thavma Therapy € 110

  botulike

 • Chronos Therapy € 130

  fillerlike

 • Opsis Therapy € 66

  bleparoplasty like voor ogen

Anti-age Hydro System-toestel

 • Haura vanaf € 89

  Het toestel welk zorgt voor een innovatieve gezichtsreiniging en huidverjonging. Effectieve behandeling volgens de noden van de huid.
  Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gepeeld op 2 niveaus, gelift en collageen gestimuleerd aan de hand van radiofrequentie en biostimulatie en worden er actieve ingrediënten toegediend dit dankzij de dermoporatie-technologie.
  Je huid ziet er ongelooflijk schoon, fris, gehydrateerd, strak en stevig uit en dit al na 1 behandeling.

 • Dermopeeling € 89

  Doet alle imperfecties van de huid op gelaat verdwijnen. De dermopeel werkt op de fijne lijnen en diepere rimpels én zelfs op pigmentvlekken. Je huid is terug perfect schoon en glad, is ontgift en ademt. Dit dankzij de mechanische werking van de kleine fragmenten van kostbare diamanten.

 • Zoner Anti-age Trilogy € 135

  Een innovatieve anti-aging behandeling die het probleem van huidveroudering op een meest efficiënte manier aanpakt. Zoner Antiage Trilogy combineert de 3 meest effectieve anti-verouderingsbehandelingen met een onmiddellijk WOW-effect én lange termijn resultaat. Dit dankzij de drievoudige werking van biostimcel, radiolift en mesoporatie. Minimum 20% vernieuwing van de cellen na 1 behandeling!

Ameson

Deze medische esthetische behandelingen bieden direct resultaten voor de meest moeilijk te behandelen huidproblemen. Deze intensieve behandelingen pas ik enkel toe nadat je huid al voorafgaande behandelingen heeft ervaren.
 • Ameson lunchtime vanaf € 65

  Hierbij wordt een microneedling met steriele vials of chemische peel uitgevoerd afhankelijk van het huidprobleem.

 • Ameson combi vanaf € 110

  Bij deze mesobehandeling wordt een chemische peeling uitgevoerd en nadien een microneedling met steriele vials afgestemd op het huidprobleem.

Heeft je huid een boost nodig? Wil je dat ze er terug gezond en stralend uitziet? Dan adviseer ik om in kuurvorm te werken. Dit geeft een duidelijk zichtbaar en blijvend resultaat. 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit is moeilijk vooraf te bepalen omdat het van zoveel verschillende factoren afhangt. Afhankelijk van het soort behandeling starten we met een kuur van 3 tot 5 behandelingen.

Enkele factoren die een rol kunnen spelen in de evolutie naar huidverbetering:

 • roken
 • voldoende water drinken gedurende de dag
 • elke ochtend en avond je voorgeschreven huidroutine toepassen
 • wekelijks gebruik van een peeling en masker
 • stress, voldoende nachtrust, gebruik van medicatie,…
 

Zoals je ziet is het onmogelijk op voorhand te bepalen hoeveel beurten je huid precies nodig heeft voor een perfect resultaat. Wel kan ik je als professioneel huidexpert vertellen dat een maandelijks bezoek aan het salon een absolute meerwaarde voor je huid is. Net zoals een correcte thuisroutine van heel groot belang is. En bovenal, kies altijd voor cosmeceuticals die je huid voldoende reinigen, beschermen en verzorgen. Zo zal je huid in topconditie blijven.

Zit je met een vervelend huidprobleem? Aarzel dan niet en contacteer mij voor een intakegesprek.

Getuigenissen

Mooie woorden

Nog aan het twijfelen om je huid te geven wat ze verdient? Misschien dat de lieve woorden van mijn klanten je overtuigen.

Bindweefselmassage & huidroutine

One happy customer. Super resultaat met de bindweefselmassage en mijn dagelijkse thuisroutine. Ik krijg vele complimenten over mijn gelaat. Dit dankzij de handen/technieken van Tine en mezelf natuurlijk ;-). Dankzij deze resultaten ben ik gemotiveerd om de routine dagelijks 2x toe te passen.

Ilse

Huidanalyse en -routine

In het begin was ik sceptisch. Had al zoveel dure producten, dermatologen en medicinale crèmes geprobeerd. Tine haar huidroutine met Juliette Armand producten werkt echter wonderwel. Ik ben fan!

Nicole

Huidverbetering

Tine is een zeer goede huidexpert. Na 2 beurten hadden we al resultaat voor mijn acné probleem. Nu ben ik al een jaar bij Tine en mijn gezicht komt waar het moet zijn. Af en toe nog een puistje maar voor de rest is mijn gelaat heel egaal. Ben heel blij dat we zo zijn blijven doorwerken. Een behandeling bij Tine is een echte aanrader. De leuke babbel krijg je er gratis bij.

Kimberlie

Laten we afspreken

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen om huidproblemen te voorkomen. Wacht dus niet tot je huidproblemen hebt, maar ga preventief aan de slag. Maak nu een afspraak bij Runar Huidinstituut.