Geef je huid de verzorging die ze verdient

Huidverzorging

Je hebt niet direct een probleemhuid maar wil wel graag een gezonde huid! Afhankelijk van jouw verwachtingen, wensen en budget biedt Runar Huidinstituut verschillende verzorgingen aan.

Huidverzorging I Runar Huidinstituut
Huidverzorging I Runar Huidinstituut
Producten huidverzorging I Runar Huidinstituut

Wil je graag een gezonde, stralende huid?

Dan moet je hier dagelijks tijd en aandacht aan besteden. Je huid verzorgen doe je namelijk niet door af en toe een verzorging te boeken. Gelukkig biedt Runar Huidinstituut je graag de nodige ondersteuning. Samen gaan we op zoek naar de optimale huidroutine die je makkelijk thuis kan uitvoeren. Dit in combinatie met verzorgingen in het salon zullen je snel het gewenste resultaat van een mooie, frisse en gezonde huid opleveren.

Behandelingen

  • Cleanse & Go € 50

    Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. Via een krachtige peeling zuiveren we de huid om vervolgens met een specifiek masker de huid te kalmeren en op te helderen.

  • Start up Facial € 69

    Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestig ik de aandacht op het optimaliseren van de huid. Je persoonlijk huidprobleem wordt de eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. De focus ligt op de aanwezige noden van de huid. Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière, alipidische huid,…

Je huid is gewoon aan de voorgaande behandeling. Je hebt je thuisroutine helemaal onder de knie. Top, nu kunnen we overgaan tot de volgende stap: ‘huidverbetering’.

Getuigenissen

Mooie woorden

Nog aan het twijfelen om je huid te geven wat ze verdient? Misschien dat de lieve woorden van mijn klanten je overtuigen.

Bindweefselmassage
Wat een resultaat. Ik lijk wel 5 jaar jonger. En dat na 1 behandeling.

Elly

Huidanalyse en -routine
In het begin was ik sceptisch. Had al zoveel dure producten, dermatologen en medicinale crèmes geprobeerd. Tine haar huidroutine met Juliette Armand producten werkt echter wonderwel. Ik ben fan!

Nicole

Huidverbetering
Tine is een zeer goede huidexpert. Na 2 beurten hadden we al resultaat voor mijn acné probleem. Nu ben ik al een jaar bij Tine en mijn gezicht komt waar het moet zijn. Af en toe nog een puistje maar voor de rest is mijn gelaat heel egaal. Ben heel blij dat we zo zijn blijven doorwerken. Een behandeling bij Tine is een echte aanrader. De leuke babbel krijg je er gratis bij.

Kimberlie

Laten we afspreken

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen om huidproblemen te voorkomen. Wacht dus niet tot je huidproblemen hebt, maar ga preventief aan de slag. Maak nu een afspraak bij Runar Huidinstituut.