Enkel het beste voor je huid

Huismerken

Om jouw huid te geven wat het verdient, werk ik enkel met hoogstaande en wetenschappelijk onderbouwde merken zoals Juliette Armand, Mary Cohr, Artdeco en Philip Martin’s.

Ontdek het verhaal achter onze huismerken

Juliette Armand

Een Grieks merk welk voortdurend opzoek is naar de meest innovatieve formules met hoogste concentraties werkstoffen met maximale veiligheid en effectiviteit. De verschillende huidprogramma’s zijn daarom een antwoord op elk huidissue. In 2022 werd Juliette Armand bekroond voor beste cosmedisch merk naar aanleiding van de mooie resultaten die bereikt worden met de behandelingen en producten.

Meer info: www.juliettearmand.com

Mary Cohr

De laboratoria van Mary Cohr selecteren de beste planten waar alleen de zuiverste actieve ingrediënten uitgehaald worden. Deze extracten worden toegevoegd aan de producten in de meest optimale concentraties voor de huid. Dit alles om het beste resultaat voor de huid te verkrijgen.

Meer info: www.marycohr.com

Artdeco

Als marktleider in Duitsland is het al 35 jaar hun missie om met hun cosmetica de schoonheid en het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten.  Artdeco’s doel is om je persoonlijkheid te onthullen. Ze bieden een brede waaier van levendige kleuren en oplossingen op maat. In feite is het revolutionaire hervulbare systeem het middelpunt van de collectie.

Meer info: www.artdeco.com

Philip Martin’s

Philip Martin’s werd ontwikkeld als natuurlijk make-up merk welk tevens de huid verzorgt. Het is in feite een huidverzorgingsproduct, dat je tegelijkertijd laat stralen. De make-up van Philip Martin’s werd gecreëerd om te gebruiken na cosmetische en medische ingrepen. Plastische chirurgen raden Philip Martin’s make-up aan na chemische peelings, laserbehandelingen, operaties, fillers,… Net dan is het uiterst belangrijk om je huid goed te verzorgen en te laten ademen om het beste resultaat te verkrijgen (en te behouden).

Ga dus niet zomaar chemische make-up smeren op je huid want deze kan de huid gaan verstoppen en/of irritaties veroorzaken. Philip Martin’s make-up is geschikt voor vrouwen met een gevoelige, allergische, eczeem en/of acnéhuid, rosacea of bij andere huidproblemen. Uiteraard is Philip Martin’s ook geschikt voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de negatieve invloeden van chemische make-up en een gezond alternatief willen.

Philip Martin’s: make-up die je huid gaat verbeteren op een natuurlijke manier aangezien ze vol zitten met anti-oxidanten, hyaluronzuur en vitaminen. Kortom geschikt voor elke huid, van elke vrouw!

Meer info: www.philipmartinsbenelux.com

Aanbod

Therapeutische behandelingen voor elk
huidtype & elk huidprobleem