De vrouw achter Runar Huidinstituut

Ontmoet Tine, jouw huidexpert

In 2021 startte ik met een nieuw concept: huidverbetering op het hoogste niveau en toegankelijk voor iedere klant. Het vertegenwoordigt volledig de waarden en normen waar ik als huidexpert op zoek naar was.

Tine Drijkoningen I Huidexpert I Runar Huidinstituut
Tine Drijkoningen I Huidscan I Runar Huidinstituut
Tine Drijkoningen I Huidexpert I Runar Huidinstituut

Mijn klanten begeleiden naar een gezonde, stralende huid is mijn passie!

De laatste jaren merkte ik dat ik wat op mijn honger bleef op het gebied van technische kennis en huidverbetering. En wie mij kent, weet dat ik niet graag bij de pakken blijf zitten. Ik besliste dan ook om mij verder te specialiseren tot huidexpert. Dit om jouw huid nog beter te kunnen analyseren en meer inzicht te krijgen in huidproblemen en -veroudering. De huid is nu eenmaal het grootste orgaan van het lichaam en verdient speciale aandacht.

Huidexpert

Na een intensieve maar verrijkende opleiding behaalde ik in 2021 het diploma van huidexpert. Mijn verworven kennis, deskundigheid en liefde voor de huid wil ik nu graag ten dienste stellen van jou. Samen met jou wil ik er voor zorgen dat je huid de beste versie van zichzelf wordt! Je hebt er nu eenmaal maar eentje en die verdient de volle aandacht!

Mijn overtuiging is dat je een gezonde huid moet opbouwen. Door je huid te stimuleren en gezonder te maken behaal je de beste resultaten op langere termijn. Dit start altijd met een dagelijkse huidroutine die je makkelijk thuis kan uitvoeren. Zodra je basis goed zit, bekijken we of er bijkomende verzorgings- of huidverbeteringstrajecten opgezet moeten worden. Ik geloof niet in kant-en-klare oplossingen. Elke huid is uniek en heeft een eigen aanpak nodig! Stap voor stap.

Next-level huidverbetering

Bodyrelax Meeuwen, dat ik in 2001 oprichtte, dekte de lading dus niet meer. Runar Huidinstituut zag het levenslicht. Nieuwe naam, nieuw logo! Maar vooral ik als huidexpert met nog meer kennis en passie voor jouw huid. Na het behalen van mijn diploma van huidexpert startte ik dan ook met een nieuw concept: huidverbetering op het hoogste niveau en toegankelijk voor iedere klant. Het vertegenwoordigt volledig de waarden en normen waar ik op zoek naar was.

Runar Huidinstituut staat voor:
 • huidexpert Tine Drijkoningen
 • unieke therapeutische behandelingen voor elk huidtype & elk huidprobleem
 • grondig intakegesprek met huidanalyse
 • verzorgingsplan op maat, op basis van jouw verwachtingen
 • manuele behandelingen
 • innoverende hoogtechnologische apparatuur
 • persoonlijke begeleiding en deskundig advies
 • een stralende en zuivere huid
 • top-notch, door constante bijscholingen in binnen- en buitenland
 

Beste merken & producten

Om jouw huid te geven wat het verdient, werk ik enkel met hoogstaande en wetenschappelijk onderbouwde merken zoals Juliette Armand, Mary Cohr, Artdeco en La Bella Donna .

 

Wist je dat?

Ik mijn trouwe klanten niet in de steek laat. Je kan nog altijd bij mij terecht voor de klassieke behandelingen zoals make-up, manicure, pedicure, lash volume lift, epilaties, gelnagellak, gelnagels,… “
 
… en wist je bovendien dat:
 
 • 90% van huidschade veroorzaakt wordt door blootstelling aan de zon.
 • We vanaf ons 20ste levensjaar elk jaar 1% minder collageen produceren.
 • UVA-stralen even sterk zijn op zonnige als op bewolkte dagen.
 • Je huid er ongeveer 28 dagen over doet om zichzelf te vernieuwen en naarmate je ouder wordt, dit proces nog verder vertraagt.
 • Een goede huid krijgen en behouden niet vanzelf komt? Investeer in jezelf, investeer in je huid.
 • Voor acties en nieuwigheden je me kan volgen op Facebook en Instagram.

Aanbod

Therapeutische behandelingen voor
elk huidtype & elk huidprobleem